Ju äldre valparna blir desto mindre tid kan vi ägna åt bloggen då valparna tar all vår tid när de är vakna. Därför blir bloggen lite lidande då vi måste ta oss tiden att sätta oss ner för att uppdatera den (det är väl det jag inte är nöjd med one.com, utan funderar på någon annan bättre blogg portal där vi kan uppdatera både från mobilen och från datorn, har någon ett bra tips samt hur man på enklaste sätt flyttar över den dit så tipsa gärna!smiley). Någon som är mycket enklare är sociala medier, jag har ju tidigare tipsat om att vi finns på Instagram både jag och mamma och för någon dag sedan tog vi oss i kragen och gjorde en Kennel-sida på facebook. Vi har tidigare på facebook har lagt upp filmer och bilder på våra loggar dessa blir inte synliga för alla och för de som inte har facebook så blir det lätt att man missar väldigt mycket. Om man trycker gilla på vår sida så följer man den och får automatiskt uppdateringar som läggs ut, på så sätt slipper våra vänner som kanske inte vill se vårat galna hundliv bli ”spammade” men massa hund och valpbilder!
Ni hittar den ”här” (har ni FB, in och gillasmiley).

Här är en film från i tisdags:
Idag fick valpisarna uppleva något helt nytt, de fick ut på nya äventyr i köket. Är man liten valp som inte har upplevt så väldans mycket så kan nya saker vara lite konstiga men de utforskade glatt sin nya miljö. Den som gjorde dom upprörda var mamma Cookie som ska vara där Helena är hela tiden vilket leder till att Cookie hoppar in till valparna bara för att få vara med henne och då tycker valparna såklart att de ska ha matsmiley.
Mums med mat!
Måste ändå säga att mamma och pappas bord och stolar i köket är väldans fina för att ha fått utstå 2 barn och 110 valpisar (Selma och Alice inräknade).
Så här såg det ut i köket idag:
Efter ett tag märkte man att de började bli trötta så då fick de komma in till sig igen och innan de kunde somna var de tvungna att äta jättemycket.
Numera äter de ungefär lika många mål uppblött-torrfoder som mjölk men de får i sig mest näring av torrfodret.

Herr Gul ”Juno”
Fröken Röd ”Zelda”
Herr Ljusblå ”Jax”
Herr Blå
Herr Aprikos ”Frankie”
Fröken Rosa ”Sally”
Fröken Orange
Fröken Lila

Som ni kanske ser så har valpisarna börjat få sina tilltalsnamn som familjerna har döpt sina valpar till men alla har inte bestämt sig än!smiley Vi har även bestämt oss för vad stamtavlenamnen ska bli men det får ni veta när de väl är registrerade i SKK!
Sociala små valpisar som alla vill upp och mysa i knät!
//Sofia