I lördags morse var allt som vanligt. Vi syskon busade runt i vår bostad och 2-bentingarna gjorde oss sällskap. smiley


När det började närma sig kvällen sa kennelmamma Helena att kennelpappa Peter höll på att ordna så att vi skulle kunna flytta. Vi förstod inte varför det skulle vara nödvändigt även om det börjar bli lite långtråkigt och trångt i vår lya.
Här har vi precis flyttat in och mamma finns hos oss för den var liiite konstigt med det nya stället. Det vi kände inte riktigt igen oss och det luktade inte likadant som på förra stället.
Som ni ser är nya plejset dubbelt så stort som förra men när vi sover stänger 2-bentingarna sovrumsdörren så att ingen av oss syskon tappar bort oss utan alla är samlade. Det känns tryggast så. När vi är vakna är det en annan sak. Då hjälper 2-bentingarna till att öppna sovrumsdörren så att vi kan leka i hela bostaden, smart va? smiley
En annan smart grej, i alla fall tycker mamma det, det är pallen som står vid ytterdörren. Den är till för att hon på ett enkelt sätt ska kunna komma in till oss eftersom vi inte får gå ut själva genom ytterdörren än. På den pallen kan hon även ligga och titta på oss när vi leker eller när vi försöker äta mat från henne fast det inte är matdags smiley

Nu när vi har vant oss vid vårt nya stället trivs vi jättebra och kan inte tänka oss att flytta tillbaka till förra stället. Här finns mycket roligare saker att göra och vi kan springa runt på ett annat sätt smiley.

2-bentingarna har lovat att lägga upp en film på oss i vår nya bostad. Vi hoppas att dom håller det löftet för då kan ni få se hur vi har det smiley.

Nä, nu är vi jättetrötta och måste gå och lägga oss en stund, det går åt mycket energi när man växer och då är sömn bästa medicinen.

// L-kullebarnen