Idag kom Cookies matte Madeleine och minsta husse Ville.
Familjen har inte haft möjlighet att komma tidigare då de inte varit hemma.
Cookie blev väldigt glad när delar av familjen kom men det känns skönt att hon just nu vet att det är hos oss hon ska vara medan hon har valpar. Hon har inget intresse av att försöka smita med familjen utan hon har ett jobb att sköta hos oss.
Vi vet att det är jobbigt för familjen att vara utan henne i många veckor och även om de har Cookies dotter Java hemma så är det klart att det blir tomt. Det finns inte ord nog för att beskriva hur glada och tacksamma vi är över att ha fått den här möjligheten med att låna Cookie för att få en till kull med valpar på henne.
Valparna växer för varje dag som går och det ska bli spännande att se när de börjar öppna ögonen. Då öppnas ju en helt ny värld och de kan börja kommunicera med varandra och med oss på ett helt annat sätt!
Igår fick alla valpisarna sina klor klippta så hela 144 små klor klipptes med en liten nagelklippare som jag och min bror fick när vi var små av vår mormor i ett av pakten som låg i vår paketkalender som vi fick till varje jul. smiley
//Sofia