Nu har Cookie varit dräktig i 7 veckor (49 dagar) och det var dags för henne att flytta hem till oss. Imorse åkte jag och Sofia till Järfälla och familjen Cronfalk där Cookie bor. Vi kan inte tacka Madeleine och Daniel nog för att dom låter oss få en till kull med valpar på deras prinsessa. Den här gången blir de inte helt hundlösa, som de blev förra året när Cookie väntade vår J-kull, eftersom de har Cookies härliga dotter Java kvar hemma smiley.
Cookie och Java blev lyckliga att se oss och Cookie följde glatt med till bilen när det var dags för oss att åka. Det märks att Cookie känner sig som hemma hos oss för hon är inte ett dugg orolig utan kopplar av tillsammans med dom andra tjejerna.

Den blivande mamman Cookie behöver mycket mat för hon har många munnar att mätta smiley
Jag och Cookie myser och då passar jag på att känna när valparna sparkar smiley
Fostren är nu ca 10 långa och livmodern fyller stora delar av buken. Nu känner man valparna sparka och det dröjer inte länge förrän man även kan se fosterrörelser smiley

// Helena