kort promenad och aktiviteter inomhus istället!

Inte hade vi väl kunnat tro att det skulle vara 10 grader varmt(kallt) när vi kom fram där vi brukar gå i skogen. Dessutom började det regna och varken vi eller tjejerna tyckte att det var särskilt kul att vara ute och gå.
Jag och mamma konstaterade att det hade behövts vantar för frös om händerna gjorde vi.
I och med att tjejerna är skendräktiga efter löpet och måttligt roade av promenader överhuvudtaget (och vi inte vill riskera att någon skulle bli kall och få vattensvans) så åkte vi hem istället efter en kort promenad.
Väl hemma begav vi oss ner i källaren jag och tjejerna. Med oss hade vi köttbullar, en flaska med lotion, en kinapinne, tejp, miniräknare, glasögonfodral, te och en te-sil, en fil och mycket mer.
Nu kanske ni undrar vad man kan göra med alla de här sakerna?!
Jo man kan leka den roliga leken ”plocka upp saker och ge till matte”. Vissa saker är svårare att plocka upp. Metall kan till att börja med vara konstigt för hunden att ha i munnen. Miniräknaren är så platt så den kan vara svår att få upp och flaskan med hudlotion är tung och slipprig. Ändå lyckades även lilla Doris med att få upp alla sakerna!
Alla fick plocka upp alla sakerna 2 gånger var och en sån enkel aktivitet gör att de nu är nöjda, glada och trötta i huvudet!

Jag filmade första omgången och klippte ihop en lång och en kort filmsmiley:
//Sofia