Igår fick uttrycket ”fånga dagen” eller ”sees the day” en ny mening.
I torsdags hörde Denys (ur B-kullen) matte av sig och var orolig. Denys hade varit väldigt dålig i magen under dagen. Mamma sa att han måste få vätska och skonkost (det vanliga man som man säger vid dålig mage) men att om han blir värre och sämre i allmäntillståndet så ska de såklart åka in till veterinären. På kvällen får vi meddelande om att Denys nu var inlagd på Bagarmossens Djursjukhus.
Fredagen gick och vi undrade såklart hur det hade gått.
Vi får då veta att Denys hade varit så dålig och att många av hans organ hade blivit så skadade att han hade fått somna in.

Fruktansvärt, chockerande och så jävla orättvist.
Det är inte det man tror ska hända när hunden blir dålig i magen.
Än så vet vi inte vad som hände….
Vi är så himla ledsna här hemma och det är säkert ingenting i jämförelse med vad Denys familj är. Vi lider med er och skickar alla våra tankar och kärlek till er.
Denys skulle fylla 7 år om bara några veckor så det är på tok förtidigt som han fick somna in.

Älskade ”lilla” Denys. Du finns för alltid i våra hjärtan, precis som alla våra avkommor gör. Vi hoppas att du nu slipper all smärta du hade på slutet. Livet är inte rättvist.

Hundlivet är fantastiskt och underbart men det är det här som är dess baksida, det gör så fruktansvärt ont när det tar slut!

Vi njuter av varje dag vi får tillsammans med våra tjejer och jag inser själv att vårt liv hade kunnat ta en enorm vändning i fel riktning för snart 1 år sedan när Maya blev så sjuk. Jag är tacksam för varje dag.
Fånga dagen, njut av livet och lev dagen som om det vore din sista, det ska vi göra!