I lördags hade vi verkligen tur med vädret för då var det dags för valpträff för K-kullebarnen och tanken var att vi skulle vara i den Ekströmska trädgården. Inget regn på hela dagen smiley

Klockan 13 började valparna med familjer att ”droppa in” och tänk så fantastiskt härligt att alla familjerna kunde komma smiley. Till och med Sally och hennes familj som bor i Ystad tog sig ända till Nynäshamn för att vara med den här dagen.
(Lillmatte Celine och Sally)

Det var så härligt att träffa alla barnen: Sally, Kasper, Kiwi, Melker, Patchi och Elis.
Det var en självklarhet att mamma Bella skulle få träffa sina barn igen men eftersom vi vet att alla tjejerna inte är lika roade av att umgås med småglin bestämde vi att Alice, Maya och Nemi skulle vara med Sofias sambo Micke (det tyckte dom var skönt smiley).

Selma är så rolig för hon bryr sig inte alls om småttingarna och om dom får för sig att fjäska eller fjanta för henne så ger hon ifrån sig ett doft morrande och vips ger dom sig iväg. Doris är en populär tjej och valparna vill gärna leka med henne.
Det blev mycket prat och mingel. Alla delade med sig av sina erfarenheter och upplevelser av just sin valp och det blev många igenkännande nickningar. Alla valpfamiljerna har fått erfara hur det kan vara när den söta goa lilla valpen plötsligt blir som förbytt och blir en sabeltandad tiger med ett enda mål i sikte….. att få sätta sina sylvassa tänder i människokött smiley
Vi grillade korv
Eftersom vissa övade på sin simteknik i vattenskålen kände vi att det var läge att ta fram en större ”skål” som dom kunde träna i istället:
Det var flera av valparna som slängde sig i vattnet direkt och det tog inte lång stund för dom att lära sig plocka upp korvbitar från botten smiley
Det lär bli riktiga vattendjur av flera i kullen och risken finns att de kommer utveckla gälar i sommar smileysmileysmiley
Om mamma Bella fick bestämma själv skulle hon nog inte vilja att hennes barn någonsin flyttade från oss. Varje gång vi haft valpträff för hennes kullar har det fullkomligt strålat av lycka om henne. Hon är en riktig hönsmorsa smiley
Innan vi avslutade den här fantastiska valpträffen tog vi ett gruppfoto:
Tusen och åter tusen tack till er alla!!

// Helena

P.S. Fler foton från träffen finns på min facebook-sida:
https://www.facebook.com/helena.ekstrom.9/media_set?set=a.1235765529768559.100000053701599&type=3 D.S.