Vi känner oss otroligt ledsna men framför allt arga och samtidigt lättade. Igår ringde kennelkonsulenten till mig (Helena) och berättade att Svenska Kennelklubben fått in en anmälan mot oss. Anmälaren hänvisade till ett av våra Youtube-klipp. Enligt anmälaren skulle filmen visa en tik med valpar som ligger och flåsar. Detta skulle enligt anmälaren bero på att tiken var stressad över att den inte fick vara ifred med sina valpar. Skk har också tittat på detta klipp men är INTE av samma åsikt som anmälaren och ärendet kommer att läggas ned. Vi är inte förvånade men ändå lättade över det. Vi skulle aldrig någonsin utsätta en tik för stress och dumma vore vi väl i så fall om vi skulle lägga ut det på Youtube…..

Vi kan inte nog tacka våra valpköpare för allt stöd och all peppning då de fick reda på vad som hänt!

Nu vänder jag mig till dig som gjort anmälan: Om du ger dig till känna ska du få en personlig inbjudan att komma och hälsa på oss. Då får du chans att personligen träffa oss (vilket vi gissningsvis inte gjort eller så har det förmodligen varit i offentliga sammanhang på t ex en utställning) och träffa våra tikar som lever ett lugnt liv tillsammans dag som natt. Välkommen att höra av dig!

*******************************************************************************************************
Familjen Ekström