Idag blev det på riktigt absolut bestämt vem som är vem.
Vår ordinarie veterinär Sandra kunde tyvärr inte hjälpa oss med besiktningen men vi är jätteglada att veterinär Annika Elmèn kunde komma hem till oss.
Nu sitter det ett litet chip i varje valps nacke som talar om vem han/hon är. Skulle någon av valparna någon gång i livet försvinna från sina ägare och någon människa med en chipläsare hittar valpen/hunden så kan man hitta individen och därmed ägaren hos Jordbruksverket samt SKK (så fort alla uppgifter är registrerade hos dom).
Dessutom blev valparna vaccinerade mot kennelhosta, smittsam leverinflammation, parvo och valpsjuka. Slutligen är nu också alla valparna besiktigade och har en ”OK-stämpel” att lämna oss från och med fredag.
Elis, siste man att bli godkänd! Lite kul kuriosa är att Elis är den 100e överlevande valpen hos oss och den 100e valpen att bli besiktad. Han är inte den 100e valpen att flytta från oss i och med att 4 av våra ”valpar” bor kvar hos oss (Maya, Bella, Nemi & Doris). Tänk så många barn det har blivit med åren men i och med att vi har fått så stora kullar med upp emot 14 valpar så går det ganska fort framåt! smiley
//Sofia