Inne i det mörkaste rummet innanför toaletten bor ett hemskt monster. När han lämnar sitt bo så frustar och pustar och fräser han.

Han är alla småvalpars stora skräck och han går under namnet ”Snabeldraken”.
Nu på kvällen fick valpisarna för första gången stå öga mot öga med honom:
Till att börja med så var han knäpp tyst. Valparna frågade: ”är det där verkligen den mytomspunna snabeldraken? Han verkar ju from som ett lamm”!
Men så började han pusta och frusta och valparna blev lite mer fundersamma, det var lite konstigt: Men inte mer konstigt än att man kunde testa att slicka upp luften som kom ur hans ända, hälsar Patchi!
Alla vågade sig fram för att hälsa!
Doris förstod inte alls varför valparna undrade vad det var för konstig best, hon försökte förklara att det egentligen är Herr Dammsugare och det är han som ser till att det blir rent i huset!
När besöket hos valparna var klart fortsatte Herr Dammsugare (eller snabeldraken som är det namn som små valparna får lära känna honom vid) vidare in i vardagsrummet.
Nyfiket kollade de vart han tog vägen.

Här kommer också tre filmer från den senaste veckan.
Första filmen är från när valpisarna fick Chicken N’Rawhide. Det är ”nästan” så att jag kan gissa att de tycker om dessa smarriga tuggben, eller vad tror ni?! smiley:
Den andra är från vår morgonstund härom dagen ”Morgonstund har inte guld i mun när man har valpar”smiley:
Sista filmen är bus och lek:
Avslutningsvis bjuder jag på denna bild:
Kasper, Melker, Patchi, Kiwi, Sally & Elis

//Sofia