…. fick vi besök av H-kullekillen Indie och hans matte Lena-Karin. Lena-Karin ville att vi skulle visa hur långt fram den portisklippta rumpan ska vara och hur långt bak vi rakar nosen. Indie fick sin frisering och efter det fick han vila en stund i bilen medan Lena-Karin gosade med valparna och vi fick en mysig pratstund ihop. För att minska risken för smittor låter vi inte några andra hundar än våra tjejer få umgås med valparna.
Så här snygg är Bellas och Koraks son Indie:
Om någon undrar så räknas Indies färg som övertecknad och därmed ej godkänd för utställning (något hans familj var väl medvetna om redan från början). Men vad gör väl en färg när man är världens underbaraste kille, frisk som en nötkärna och med härligt temperament…. det allra viktigaste för honom, hans familj och oss smiley
// Helena