Idag ropade vi alla i kör: Vi vill ut på äventyr!!!! Det börjar bli lite ”tradigt” att bara hoppa runt i vår lya!
Det är mycket bra och lättstyrda 2-bentingar som bor i det här huset smiley för dom gjorde som vi sa….. dom tog oss med på äventyr. Det blev en flygtur till ett nytt ställe som kallas ”Köket”.
Det var skönt att både mamma, kennelmammorna Helena och Sofia var med oss på äventyret smiley
Det fanns en stooooor vattenskål i ”Köket” smiley
Tjolahopp!! ropade Sally och ”attackerade” nannyn Doris smiley
Vi fick använda nösserna (plural av nos, eller hur? smiley) också. Vi fick leta efter torra kulor av den mat som vi vanligtvis får i matskålen och som då är uppblött i vatten. Vi tyckte det var superkul och 2-bentingarna sa att vi var jätteduktiga på att använda våra nösser smiley
Ni kan ju fatta hur jobbigt det var att vara på äventyr! Vi blev heeeelt slut och tydligen blev kennelmamma Sofia och Doris det också för vi somnade på golvet hela högen smiley
Hej hopp!
Valparna
***********************************************************************
Nu är det dags för mig, Helena, att hjälpa till att avsluta det här inlägget. När valparna blivit trötta av att vara på äventyr bar vi in dom i deras rum igen där de nu ligger och sover sött. Gissningsvis drömmer de härliga drömmar om dagens händelse.
Vi, jag och Sofia, kände att valparna var redo att vidga sina vyer. Därför bar vi ut dom (det var då de flög) i köket så de fick uppleva något nytt. De kommer få vara med om fler äventyr i lagom takt tills de är redo att göra ett av de största äventyren i deras liv, nämligen att lämna vårt hus för att flytta hem till sina egna familjer….. och det är bara ca 2,5 veckor kvar till dess!

// Helena