Ja det är precis så som tiden känns… Det går bara runt och åter runt…. Dåligt samvete får både jag och mamma när tiden inte räcker till för att uppdatera bloggen.
I december tackade vi ja till att ta oss an uppdraget som de nya redaktörerna för Rasklubbens medlemstidning – Vattenplasket.
Mycket tid har gått åt till att ta kontakt med tryckeri, lära sig nya program, bygga ihop en tidning(!), kontakt med kommittéer och styrelse mm.
Såklart ska bloggen inte bli lidande för nya projekt men ibland blir det så…. Tyvärr……

Valparna växer och frodas, små personligheter börjar växa fram och alla är så otroligt goa och glada!
De är vakna längre och längre stunder och när de väl är vakna vill man tillbringa så mycket tid vi bara kan tillsammans med dom….
Två filmer har blivit filmade de senaste dagarna och här kommer dom:

Idag fick valparna prova på ”fast-food” för första gången!
Det är inte så lätt alla gånger att kunna grabba tag i ett av mammas bröst när hon tycker att hon ska stå upp och ge mat men övning ger färdighet!
Idag fick valparna dessutom besök av min, Sofias, mormor Majvor. Det är 2 veckor sedan hon träffade dom senast (då hade de inte öppnat ögonen ännu) så mycket hade hänt sedan dess tyckte hon!
Om någon dag ska valparna få göra sin första flytt i livet – nämligen till ett helt annat rum, valprummet! Valplådorna börjar bli för små och som de utrymningsexperter de är så är det bara frågan om dagar innan de kommer på att man kan klättra över kanten!
Så här mysigt låg brorsorna Herr Grön och Herr Orange och sov idag!
//Sofia