För valparna har världen blivit lite större. I helgen kände vi att det var dags för valparna att få mer yta att röra sig på. Vi ”dockade” i vår andra valplåda så nu har de dubbelt så stort att vara på. Nu får inte valparna panik om de kommer en bit från varandra utan de sprider gärna ut sig och sover själva ibland.
Så klart vill Doris vara med. Bella tycker det är helt ok men när Doris vill pussa alldeles extra mycket på Bellas barn så säger hon ifrån genom att morra lite försiktigt. Doris tar inte Bellas morrande på särskilt stort allvar, hon vill ju bara hjälpa till smiley
Världens bästa nanny smiley
Valparna har även börjat få smakportioner av uppblött valpfoder. Det smakar mums men det här med bordsskick är inte något de lärt sig riktigt än smiley
Tittut, Herr Grön!
Hej, Fröken Rosa!
Halloj, Herr Ljusblå!
God dag, Herr Orange!
Tjena mors, Herr Blå!
Hej hej, Fröken Lila!
Valpdoft och valppussar är bland det bästa som finns!!! smiley

Hej hopp från valplådan!

// Helena