….. vad det bultar och det bankar!”
Imorse när jag la händerna på Bellas tjocka mage kunde jag känna små fjärilslätta vingslag. Det är en lika underbart härlig känsla varje gång när man kan KÄNNA valparnas sparkar. Det blir liksom mer verkligt på något sätt. Tänk att det faktiskt gömmer sig små ulltussar där inne och att de växer sig större och starkare för var dag, för var timme, för var minut som går smiley
För er som inte följer mig på Instagram kommer här några bilder (dom kan vara lite suddiga eftersom de är tagna med mobilen):
I onsdags tog vi en lång härlig promenad i skogen!

Bella balanserar gärna på kullfallna trädstammar….. det kan ju faktiskt resultera i köttbullebelöning smiley. Än så länge märks det inte, på promenaderna, att Bella har valpar i magen men om inte så lång tid kommer vi inte kunna gå några längre sträckor så det gäller att passa på smiley.

Det var så där härligt frostigt i marken smiley
Igår kväll regnade det ”småspik” när vi skulle ut på kvällspromenaden. Då var det toppen att kunna sätta på det här supersnygga och superbraiga ”mamma-täcket” som Anna (Koraks matte) har specialsytt till oss. Extra snyggt är det att Anna sytt på vårt kennelnamn med en portislogga. Vi är evigt tacksamma att Anna är så händig och kreativ!!
Efter den blöta promenaden blev det soffhäng framför TV:n och Bella tar vääääldigt stor plats smiley. Som man kan se är Bellas juver väl förberedda inför valparnas nedkomst. Det är därför extra bra med ”mamma-täcket”. Det håller juvren varma så att inte mjölken som finns i dom ska leda till mjölkstockning. För säkerhets skull mjölkar vi ur lite då och då så att kanalerna hålls öppna. Bebisarna lär inte svälta, det är en sak som är säker smiley!

Vi önskar våra läsare en Trevlig Helg!

// Helena

P.S. Som sagt finns Sofia och jag på Instagram med namnen: amazingselmas_sofia
och amazingselmas_helena D.S.