Om 3 veckor vid den här tiden sitter vi förhoppningsvis redan i valplådan med ett gäng valpisar, helt otroligt vad fort tiden går!
Nu är fostren ca 7 cm långa och man kan se att delar av rörbenen har börjat förbenas. Om några dagar börjar även pälsen att växa.

Bella mår toppen och hon är hungrig. Hon börjar få ganska mycket mjölk i brösten och snart får vi hålla koll så hon inte riskerar mjölkstockning.
Magen växer och hon stånkar och stönar mer och mer när t ex hon ska lägga sig ner. Hennes midja börjar försvinna och hon börjar tjocka på sig på bredden.
Bilden ovan är Bella från idag och bilden nedan är från förra veckan.
Under veckan var Helena tvungen att klippa Bella. Hon ”flåsade som en flodhäst” och var verkligen varm. Så fort mamma klippte henne så slutade hon med det och drack inte alls lika mycket som tidigare heller. Kort rumpa är något Bella föredrar!

Under veckan som kommer blir det spännande med magen, förhoppningsvis känner vi de första rörelserna där inne inom några dagar och ju starkare valparna blir så kommer man även kunna se fosterrörelserna genom bukväggen.

Fortsättning följer helt enkelt….
//Sofia