Ibland känner man att tiden rusar iväg och andra gånger går dagarna sååå sakta. För oss susar dagarna förbi just nu. Det har redan gått 3 veckor sedan Bella och Bertils dejtande. Det är under den här veckan äggen fäster. Många undrar om vi vet att tikarna är dräktiga men vi har under åren som uppfödare lärt oss att hålla oss till tåls och vänta tills vi får dräktigheten bekräftad via ultraljudsundersökning. Visst har vi en ”misstanke” om att det nog guppar runt små bebisar i Bellas mage för hon är mindre intresserad av mat än tidigare, hon är mer kelsjuk (om det nu är möjligt smiley) och har ett ”lugn som endast en moder kan ha” smiley.

(ett litet suddigt dagsfärsk foto på Bella smiley)

Fortsättning följer………

*************************************************************************
I lördags drog Peter, jag, Selma, Alice, Bella och Doris iväg till Björklinge för att umgås en hel dag med bästa vännerna Pia och Håkan som har Agnes (vår fodertik) och Selmas halvbror Mozart (Sofia, Maya och Nemi kunde inte hänga på tyvärr).


Det var en härlig dag med minusgrader och därmed frost som nöp oss i kinderna. Vi bjöds på grillad korv till lunch och givetvis ville vovvarna vara nära-nära hela tiden smiley
Efter korvgrillning, gofika som vi intog inomhus och sedan en lång promenad sänkte sig mörkret och vi ”kröp in” och fortsatte att umgås till sena natta smiley
Agnes tyckte att hon också skulle få sitta med vid bordet smiley
Pia och Agnes smiley
Innan det blev mörkt tog vi ett gruppfoto: Agnes, Mozart, Selma, Doris, Bella och Alice
(det känns lite konstigt att se att de är så ”få”. Vi saknar Maya, Nemi och Nemis änglapappa Figo)
(Pia, jag har ”lånat” ditt collage….. hoppas det är ok?! smiley)

// Helena