Idag är det, som ni säkert har sett nedan, MIN födelsedag.. Och vet ni vad det betyder?!?! Joooo… Födelsedagskalas såklart!!!!
Halloween närmar ju sig så även i år blev kalaset lite halloween-inspirerat. Det speciella idag var dessutom att min husse kom ner för att vara med. Jag hade bjudit in alla tjejerna och som vanligt blir vi så nyfikna och uppspelta att vi nästan kissar på oss smiley
De här tallrikarna beordrade jag min matte att köpa när jag såg dom, tallrikar med döskallar på, hur coola som helst ju!
Här har ni oss, hela gänget!
Födelsedagsbarnet, dvs jag!
Min mamma Maya
Min syster Doris (Doris är väääldigt avundsjuk på oss alla som har fyllt år. Hon har ju aldrig gjort det utan bara deltagit på kalas… Men nästa gång vi har kalas så är det hon som fyller år!).
Moster Bella
Mormor Alice
Gammelmoster Selma
Här är en till bild på mig och min husse. Jag ääälskar min husse han är nästan lika bra som matte! smiley Min husse brukar busa med mig, han leker roliga lekar och ger mig goda snacks!
När alla var samlade, de andra var så långsamma, runt borde ropade jag: ”hugg in” och det gjorde vi:
När gotte-tallriken var intagen vankades det paketöppning:
Jag visste att ett paket luktade jättegott, men det fick jag inte börja med….
Selma, som ni säkert alla redan vet är professionell paketöppnare, hjälpte såklart till.
Jag har försökt att förklara för husse och matte att jag är en stor tjej nu och behöver inte leksaker längre. Men för att inte göra dom besvikna så försökte jag visa lite glädje över den nya lekisen!
Sen tog husse fram det där paketet som luktade jättegott (ser ni förresten att husse har satt på sin skjortan, det ska man göra när man går på kalas sa han). När gotte-paketet kom fram blev entusiasmen desto större:
Woooow, ropade vi alla. En stor påse med Chicken Chewbone!!!
Medan husse hjälpte oss att få upp plasten som chewbonen ligger i så hängde jag lite på bordet istället. smiley
Muuums vad gott det var. Man borde fylla år varje dag tycker jag!

Stort tack till mina tjejer, till husse, till matte och till dagmamman (dagmamman kallas Helena för) för en fantastisk dag och ett jätteroligt födelsedagskalas!

//Nemi