I lördags åkte vi till Nykvarn där ”vår” Bertil bor. Det är ju ”vår” Bertil för att det är vi som, på pappret, äger honom men det är ju Söderstrand som är hans familj. smiley
Bertil har inte bott hos oss sen förra sommaren och då var han ju bara en liten valp, därför ville vi lära känna honom ännu mer än när vi bara har träffat honom kortare stunder.
Det är också viktigt för oss att se vad våra tjejer tycker om honom, dom är de bästa experterna på att läsa av hur olika hundar är.
Tjejerna tog emot Bertil med öppna armar, de gillade att han var en riktig gentleman som inte alls var för ”gåpåig” utan att han flöt in i flocken på ett väldigt fint sätt.
Alla tjejerna utom Selma flörtade med honom (ja Selma är ju lesbisk så för henne gäller hennes tjejersmiley).Igår körde vi hem Bertil till sin familj igen och efter sig lämnade han ett litet tomrum eftersom han är en riktigt go kille. Han är väldigt okomplicerad- lätt att ha att göra med, glad, social, otroligt gosig (han kommer framspringandes och visar klart och tydligt att man ska gosa med honom).
Om det inte vore för att vi har tjejer som löper lite då och då (och det är tillräckligt jobbigt med tikar tillsammans som löper – men då blir det inga oplanerade valpar i alla fall) så skulle Bertil absolut alltid kunna bo i vår flock. Han såg ut att trivas som tuppen i hönsgården med alla tjejerna runt sig! smiley
Nu får vi se när vi får träffa vår Goa Bertil igen men vi hoppas att det inte dröjer alltför länge.
Stort tack till familjen Söderstrand för att vi fick rå om er underbara kille och stort tack för att han får bo med er underbara familj!
Här kommer också 2 filmer från hans vistelse hos oss:
Bus och lek med Sofia
Bus och lek med Doris

Maya, Doris, Bella, Bertil, Alice, Nemi & Selma
//Portisflocken i Nynäshamn