Som vi skrev i förra inlägget hade vi inte fest för Alice samma dag som hon fyllde år eftersom hon inte var hemma. Vi (dvs jag, Peter, Selma, Alice, Bella och Doris) var på semester. Sofia, Maya och Nemi var hemma och ”höll ställningarna” smiley
Vår semester tillbringade vi bl a i Lillvallen (som ligger ungefär mitt emellan Delsbo och Hudiksvall). Vi är lyckligt lottade som har kära vänner (dvs Pia och Håkan) som äger ett paradisställe just i Lillvallen. Det blev många och långa promenader med vovvarna och vi njöt verkligen av tystnaden och den otroligt vackra naturen.
Inte dumt att ha den här utsikten när man vaknar på morgonen! smiley
Strandtomt är inte heller dumt att ha smiley
Vilket paradis, eller hur!?!
De sista dagarna i Lillvallen fick vi sällskap av värdparet, Pia och Håkan samt Agnes och Mozart. Vilken lycka för Doris kunde leka med sin favorit-Agnes Pia, Alice och Agnes myser i soffan
Håkan tillsammans med Mozart, Doris och Alice
Super-duper-mega-stort TACK för att vi fick låna ert paradis och för jättetrevligt sällskap!!!

// Helena, Peter och tjejerna