Det är något speciellt att fylla 10 år. När man som människa fyller 10 år så börjar man närma sig tonåren och livet som ”vuxen”, som hund är det annorlunda. För oss är det blandade känslor med födelsedagar.
Idag är ingen vanlig dag för idag är det Alices födelsedag! 10 år har hon fått vandra på jorden tillsammans med oss, 10 år!
Alice firar sin födelsedag tillsammans med mamma, pappa, Selma, Bella och Doris norröver så det riktiga födelsedagsfirandet med kalas blir när hon kommer hem, då ska det firas stort!!
Så här såg Alice ut som ung!
Vackra Alice september 2007.
Älskade, underbara fantastiska Alice. Vi är så tacksamma att vi får ha dig i våra liv. Vi är tacksamma för allt du har givit oss och för allt du ger. Du är den mest omtänksamma och genomsnälla hund man kan tänka sig. Tack vare dig är vår uppfödning där den är idag och vi och många andra få njuta av livet tillsammans med portisar tack vare dig.
Varje dag tillsammans med dig och tjejerna är en ynnest och vi hoppas och tror att vi ska få fler år tillsammans med varandra. Det är inte många som får uppleva 10-årsdagen tillsammans med sin hund och vi är evigt tacksamma över att få ha gjort det med både dig och din syster Selma.
Idag ska vara en dag full av lycka och glädje, ändå så skär det i hjärtat att veta att vi inte kommer att få uppleva dagen tillsammans om ytterligare 10 år.
Vi ska njuta av varje dag vi har kvar tillsammans! smiley

//Sofia