Vissa dagar startar bättre än andra. Tänk att några bokstäver på datorn kan få en på sånt bra humör! smiley
Idag kom det 9:onde höft- och armbågsresultatet på H-kullevalparna.
Vi är glada, lyckliga men också otroligt tacksamma att kunna skriva ut att samtliga 9 är röntgade med A-höfter (graderingen är från A-E, där A är det bästa resultatet och E är det sämsta) och UA på armbågarna (även där det bästa resultatet).
Här kommer bilder på de i H-kullen som blivit röntgade under året (det är deras 1-årsbilder så därför är det massor av snö på dom smiley):
Tjejerna Nikki, Nelli, Stella och Tesla
Grabbarna Higgins, Indie, Happy, Brizze och Baraco

Tusen, tusen, tusen tack till våra underbara valpköpare som gör det här möjligt och för att ni förstår vikten av att röntga era vovvar.
Nu vet ni som har ambitionen att börja träna hårdare att ni kan det och att det är grönt ljus för att börja testa olika hundsporter, t ex agility där det är höga hopp med stor belastning på kropp och leder!
Vi är som sagt otroligt tacksamma och glada över dessa fantastiska karameller. På lördag ska dessutom 7 av vovvarna ovan göra BPH (mentalbeskrivning) och det ska bli jättekul att få vara med och titta på hur dom reagerar i olika situationer.

//Två glada kennelmammor smiley