…. att vi har något väder alls!” sa Pippi Långstrump till Tommy och Annika när de klagade på att det regnade en dag smiley
Till skillnad från förra årets otroliga värme under juli månad har ju årets juli bjudit på svalare väder och mer regn. För hundarnas skull har årets sommar varit bättre. När det är så där otroligt varmt ligger de helst i skuggan och orkar inte med några aktiviteter på land (inte vi heller för den delen smiley).
”Vi lever!” brukar jag säga till min mamma när jag hör av mig….. trots att vi bor i samma stad kan det gå några dagar då vi inte hörts av. Då svarar mamma alltid ”Jag vet, jag följer ju blogggen! smiley
Men nu när det är sommar uppdateras inte bloggen lika flitigt och dessutom har mamma skaffat facebook där hon kan följa våra liv ännu lättare smiley. För er som inte har facebook eller är vän med mig eller Sofia där kommer lite foton från sommaren hittills:
En vacker sommarbukett plockade jag en dag smiley
Vi har trotsat regnet och gjort sökaktiviter i skogen. Här sitter Doris och väntar otåligt på att få söka reda på övriga flocken som gått och gömt sig smiley
Varma sommardagar kan Alice tunga bli så häääär lång smiley
Maya och Doris var kloka nog att lägga sig i skuggan istället
Nemi känner sig helcool med solglasögon på nosen smiley
Ut i skogen igen och här gömmer sig Bella, Doris, Selma och jag oss för Alice och Peter. Det gäller att vara helt tyst så att vi inte avslöjar vårt gömställe utan Alice måste använda nosen för att hitta oss smiley
Tur att det finns vattenhål att släcka törsten i när det varit varmt smiley
”Socialträning” i Nynäshamns centrum
”Socialträning” vid Nynäshamns hamn. Selma sjunger ”Jag trivs bäst i öppna landskap, nära havet vill jag bo…..” smiley
Peter och tjejerna på en skogspromenad.
Filur-Maya älskar att spexa och här visar hon stolt upp ett tuggben smiley
Nemi har hittat massor av kantareller men hon avslöjar inte var smiley
Doris har hittat något annat. Kan du gissa vad?
Jo jo, blåbär minsann! smiley
Jag avslutar med ett foto som får tala sitt egna språk. Så här har jag tillbringat en del varma dagar smiley
// Helena