Vi minns alla valpningar vi har varit med om. Somliga är snabba, andra är långdragna, vissa är fyllda med att allt gick så enkelt medan andra var lite mer komplicerade.
För 4 år sedan föddes vår C-kull. Maya som då blev mamma för första gången ploppade ut valpar på löpande band. Nog för att hon hade varit stor om magen, men när det hade kommit ut 5 valpar och magen i princip fortfarande var lika stor insåg vi att det skulle bli många valpar.
Hela 14 stycken svarta lakritstroll föddes den dagen. Lilla Lillis, som endast vägde 80 gram, förlorade vi efter 3 dygn.
Så otroligt mycket vi har lärt oss på dessa 4 år som har gått.
Vi vet hur man tar hand om stora kullar men vi har också Alice att tacka för att allt har gått så bra och lätt eftersom hon har ställt upp som amma.
Alla älskade C-kullebarn, idag tänker vi på er otroligt mycket, i minns hur ni kom in i våra liv som en virvlande virvelvind och vi minns er med kärlek och glädje.
Vart ni än befinner er så önskar vi er ett stort grattis på er födelsedag och hoppas att ni blir ordentligt firade!

Bjuder också på den här filmen. Ingen kull har haft så mycket spring i benen som ni hade och det verkar som att ni fortfarande har det! smiley
//Familjen Ekström