När sommarvärmen slår till blir bloggen ”lidande”….. och inte bara den….. städning av huset likaså smiley. Helst vill man ju vara ute hela dagarna och att sätta sig vid datorn eller att mata ”snabeldraken” lockar inte jättemycket smiley.
Idag har vi regn…. eller sol…. eller nä regn igen. Vädret verkar ha svårt att bestämma sig. Jag passar på att slänga ut lite bilder från veckorna som gått nu när regnet hänger i luften.

Här om dagen kom Doris stilige pappa Korak förbi och hälsade på sin dotter

Lika som bär och Doris kommer bli än mer lik Korak när hennes päls har ljusnat ännu mer, vilket den kommer göra smiley

Vi har passat på att vara ute i sökskogen när det inte varit alltför varmt. Tjejerna verkligen älskar att få söka reda på övriga flocken som gått och gömt sig smiley

I helgen var vi ”barnvakt” åt Borka och Baron. Här ett foto på far, son och mor smiley
(Snyggt…. eller inte…. att skuggan av min hand syns. Ett litet handtecken så att gänget ska titta in i kameran samtidigt smiley)

Härliga killen Baron som är så himla lik sin mamma Bella både till utseende och sättet smiley

Snyggingen Borka (pappan till vår D-kull, F-kull och J-kull).

Ett tips när det är varmt: lägg ett stort isblock (fryser in i plastburkar) i vattenskålen. Kom också ihåg att asfalt kan bli jättevarm och bränna de 4-bentas tassar. Testa asfalten med din egen barfotafot innan ni ger er ut på promenad. Är det för varmt för dig att gå barfota ska inte din vovve behöva göra det heller.

4-bentingarna är kloka, de söker självmant skugga när de tycker det är för varmt i solen smiley
Pga löp i det Ekströmska huset tog Sofia (och Nemi smiley) hand om grabbarna och tillbringade helgen ute på Torö där Peters föräldrar har ett fritidshus.

Maya håller på och laddar batterierna. Imorgon ger sig hon iväg på äventyr tillsammans med Sofia, Micke och Nemi.

Hon funderar på om Sofia fått med allt som behövs smiley

Livsnjutaren Alice har inga funderingar på att ge sig iväg. Hon trivs alldeles utmärkt i soffan (efter en promenad i ösregn) smiley

Sötungen Doris har inte heller några planer på att ute och resa. Tids nog är det hennes tur smiley

Inte nog med att solen har lockat till utevistelse så har vi (till största delen Peter) byggt ut verandan så det har blivit mycket bärande av brädor, sågande och skruvande men nu är det äntligen klart smiley
Nä, nu skiner solen igen. Snabeldraken får vänta, nu är i alla fall bloggen uppdaterad smiley.
// Helena