Som vi skrivit i tidigare inlägg behövde tyvärr J-kulletösen Amazing Selma’s Just One Girl ”Lava” komma till ett nytt hem pga allergi. Det är så sorgligt när det händer och vi har, tack och lov, inte varit med om att en av våra avkommor så tidigt i livet behövt flytta en andra gång.
Det kändes enormt viktigt att hitta ett ”for ever home” till henne och att det skulle höra av sig en familj som kunde passa. Inte kunde vi väl ana att den nya familjen var några som vi kände väl och som verkligen vet vad det vill säga att ha en valp i huset………
Vi är så glada att kunna berätta att Lava numera är en medlem av den underbara familjen Holmgren. För 3 månader sedan var de här och hämtade sin Ronja, Amazing Selma’s I´m Judy Garland, dvs Doris syster smiley
Familjen Holmgren hade ett långt familjeråd innan de bestämde att Ronja skulle heta just Ronja och de känner att de vill ha ”människonamn” på sina 4-benta familjemedlemmar och därför har de valt att byta Lavas namn till Freja smiley.
Vi är helt övertygade om att Freja kommer få ett fantastiskt liv tillsammans med Ronja och alla de 2-benta som ingår i Holmgrensflocken. Här är delar av familjen: Nellie, Nicole med Freja, Gita, David och Ronja.
Den här bilden togs när det var dags för Ronja att flytta smiley
Ronja och Doris passade på att leka när vi träffades i torsdags. De tog upp leken där de avslutade den senast vi sågs….
Freja var med på ett hörn smiley
Söta Ronja smiley
I all sorg över att en familj fick ge upp sin önskan om att ha en 4-benting som medlem kunde det inte blivit bättre för Freja. För en mer fantastisk och engagerad familj som Holmgrens (som ”slagits” om att få ta hand om och hitta på aktiviteter med Ronja) är nog svårt att hitta.

Tusen tusen och åter tusen tack hela stora härliga familjen Holmgren för att ni med öppen famn tagit emot Freja och för att ni tar så väl hand om Ronja!!!!

// Helena, Sofia, Peter och tjejerna