Nu har nedräkningen börjat på riktigt. Om en vecka så är valparna 8 veckor gamla och de får då börja lämna oss. Dessutom får Cookie flytta hem till sig igen och på söndagen vid den här tiden så är det bara ”vi” kvar här hemma. Märkligt känns det.
Den här resan började ju egentligen i slutet på augusti 2014 när Cookie började att löpa. Den parningen gick hon ju tom och det blev verkligen som ett vakuum och allt blev inte som vi hade tänkt oss.
Planen var att Cookie först skulle bli mamma under hösten och att vi skulle para Maya på löpet i december men eftersom det inte blev några Cookie-barn då så bestämde vi att vi kör på vår plan men tikarna blir mammor i omvänd ordning. smiley

Idag är alltså Kak-barnen/rövarungarna hela 7 veckor gamla. De blir allt mer rörliga utomhus och tycker att det är på tok för spännande ute för att kunna sitta stilla. Idag gjorde vi det enkelt för oss då regnet ”hänger i luften” över Nynäshamn så här kommer veckans bilder:
Amazing Selma’s Jeepers Creepers – ”Nemo”
Amazing Selma’s Johnny B Goode – ”Rex”
Amazing Selma’s Jailhouse Rock – ”Louie”
Amazing Selma’s Juke Box Baby – ”Java”
Amazing Selma’s Jamaica Farewell – ”Molly”
Amazing Selma’s Just Ask Your Heart – ”Selma”
Amazing Selma’s Just Because – ”Charlie”
Amazing Selma’s Just One Girl – ”Lava”
//Sofia