Just nu går våra dagar bara runt, runt och runt. Vi fixar med valpar, jobbar med fysioterapin, fixar med våra hundar mm mm. Allt går bara runt hela tiden och ibland känner man att man vill stoppa tiden.
Vi vet att det alltid är så här de sista veckorna tillsammans med valparna, att vi dessutom har mycket jobb gör inte att tiden går långsammare (även om vi tycker att det är superkul med mycket jobb också)!!!smiley
När vädret tillåter så får valparna komma ut utomhus, vissa dagar flera gånger. Idag blev det först utomhus lek och mys mitt på dagen och nu precis så har de fått rusa av sig.
Valparna älskar att få komma ut, det är hur underbart som helst tycker dom!

Vi njuter av varje sekund tillsammans med våra älskade barn, dom är hur charmiga som helst och jag sa så sent som idag att tänk om man kunde få dela livet tillsammans med alla valparna (fast 1 i taget). Man ser all potential de har och man ser hur fantastiskt kul man skulle kunna få tillsammans.
Alla våra valpköpare får en helt fantastisk valp med sig hem.
I måndags fick vi dessutom ett gratis mentaltest.
Första måndagen i månaden så testar man larmet i Nynäshamn (ni vet de där larmet som tjuter när det blir krig). Inte en endaste av valparna lyfte ens på huvudet när larmet började tjuta! Man undrade ju nästan om de ens har någon hörsel alls när man såg dom. Men hörsel har dom för så fort man börjar prata med dom så snackar dom tillbaka, helt underbara!
Så coola, trygga och härliga valpar är det vi har här hemma (stolt kennelmamma)!smiley
Charlie
Rex
JavaLavaLouie
Nemo
Selma
Molly
Vissa bilder önskar man att man hade fått ännu skarpare, men jag tycker att den är häftig i alla fall! smiley
//Sofia