Idag är det bara 3 veckor kvar tills valparna är 8 veckor gamla och det är dags för dom att lämna boet. Under 2 dagar kommer alla 8 att ha lämnat oss så vid 8-veckorsdagen är det bråda dagar för oss. Vi har aldrig tidigare levererat alla valparna på så få dagar så det blir spännande att se hur vi ska lösa allt det här.
Precis nyss tog vi 5-veckorsbilderna och för första gången fick valparna komma ut utomhus en liten kort stund.
Det var en spännande värld där ute, mycket att se på. Känna gräs under tassarna, smaka på gräs, uppleva att det inte finns ett tak utan en blå himmel, solen, grannen som klipper gräset mm mm.
Det blir lite missvisande att varje vecka enbart lägga ut veckobilder på valparna. Ni kanske tror att valparna sitter som små ljus och att vi lyckas med bilderna på en gång? Tror ni det så har ni faktiskt fel, det tar sin tid att fota små valpar och det kräver tålamod och engagemang. Att dessutom på ett tryggt sätt ta foton på varje valp kräver sin uppfödare, då är vi glada att vi är 2 personer som kan hjälpas åt.
Här kommer lite smakprover på bilder som aldrig annars hamnar i bloggen:
Meeen.. Jag ska inte ”tråka ut” er med mindre bra bilder, här kommer våra älskade små barn, 5 veckor idag!
Amazing Selma’s Jeepers Creepers – Herr BlåAmazing Selma’s Johnny B Goode – Herr Blå – ”Rex”Amazing Selma’s Jailhouse Rock – Herr OrangeAmazing Selma’s Juke Box Baby – Fröken Rosa – ”Java”Amazing Selma’s Jamaica Farewell – Fröken Grön – ”Molly”Amazing Selma’s Just Ask Your Heart – Fröken Lila – ”Selma”Amazing Selma’s Just Because – Herr GulAmazing Selma’s Just One Girl – Fröken Röd
//Sofia