Nu har jag äntligen fixat hemsidan, dock inte med de nya veckobilderna men det ska göras så fort bloggen är uppdaterad.
Det är inte One.com som har löst problemet utan jag har fått sitta och lägga in alla 159 bilder som hade försvunnit. Det här är första gången på snart 8 år som jag är fruktansvärt missnöjd med One.com, så ett stort missnöje från min sida vad det gäller det som hände.
Hade det varit mamma som skulle ha fixat hemsidan så hade hon säkert inte varit klar än.

Hur som haver, våra små gullungar växer och frodas. De bor ju nu i valprummet och flera gånger om dagen så öppnar vi upp hela rummet till dom så att dom kan få utforska och leka runt. Snart kommer det nog vara öppet i hela rummet under dagarna. På nätterna är det bra att dom blir lite begränsade så att dom bajsar på tidningarna (vilket de gör på natten).
Snart kommer dörren ut att öppnas upp så att de får upptäcka världen utanför!
Vi hoppas att det snart blir varmt och skönt också så att valparna kan få komma ut utomhus. smiley
Att lyckas fånga alla valpisarna på samma bild är inte det lättaste, här är dom i alla fall:
Fröken Lila, Herr Orange, Fröken Grön, Herr Gul, Herr Ljusblå, Herr Blå, Fröken Röd och Fröken Rosa! smiley
Härom dagen fick valparna testa på ”Drive-through”-mat, med lite hjälp av mig. Dom är ännu lite för små för att klara av att stå och äta hela tiden men en liten måltid fick dom då Cookie tyckte att det var det bästa sättet. smiley
//Sofia