Ni bloggläsare är kanske in lite då och då på vår hemsida också?
Några av er har kanske sett att hemsidan inte har blivit uppdaterad och att 3-veckorsbilderna inte har kommit ut där än?
Det är inte så att vi har glömt att uppdatera. Saken är den att när vi skulle publicera hemsidan i lördags så dök det upp ett felmeddelande som sa att vissa av våra bilder som ligger på hemsidan inte fanns längre.
Jag avskyr när saker inte fungerar som dom ska så det var bara att kontakta One.com, där vår hemsida ligger.
På lördagar har dom ju inga svenskar man kan få kontakt med utan på engelska får man skriva till support.
Tydligen har de blivit något fel när de har gjort någon uppdatering och jag hoppas verkligen att de löser problemet snart. De har sagt att deras utvecklare jobbar på problemet men det är fruktansvärt irriterande.
Jag är otroligt glad att bloggen fortfarande fungerar och att vi inte är i ”desperat” behov av att uppdatera hemsidan.
Som sagt, vi hoppas att det löser sig snart och att bilderna dyker upp igen. Annars blir det ett otroligt ”häst-jobb” för mig att leta upp alla bilder på datorn för att lägga ut dom igen (det är ju en hel del bilder på hemsidan, som ni kanske vet smiley).

Ungefär så här såg jag ut i lördags när frustrationen kom över att inte kunna publicera hemsidan!smiley
//Sofia