Valparnas liv består till stor del av att sova. När man inte sover så kan man behöva bajsa, kissa eller äta mat.
De två senaste nätterna, när man egentligen ska sova, så har valparna tyckt att det är en väldigt bra idé att öva sina röster istället.
Första natten med röstövning var min (Sofias) natt och jag trodde att de ville öka upp maten genom att ropa på mamma Cookie som ligger utanför lådan. Cookie var inte så intresserad av att gå in till valparna utan gick in när jag sa till henne. Inatt när Helena hade natten så var det samma sak, bara det att Helena avvaktade och lät Cookie bestämma. Nä, inte var dom hungriga utan valparna har hittat sina röster så mitt i natten kan de börja ”sjunga”, morra, försöka skälla mm mm. Många olika ljud kan det komma från små valpar smiley. Mamman till valparna hör ju vad det är för ljud som valparna ger ifrån sig så hon kan i lugn och ro bara sova vidare trots att valparna låter men för oss människor är det lite svårare att koppla av när det låter. smiley
Några gånger om dagen får valparna smaka på uppblött-torrfoder, väldigt gott tycker dom att det är! smiley
Valparna har fått både leksaker, filtar och kuddar i lådan och de tycker att det är såååå mysigt att gosa in sig i allt mjukt! smiley
//Sofia