Igår tyckte både jag och mamma att det var dags för valparna att få på sig sina stora halsband. Resårbanden är toppen men när valparna blir äldre och börjar röra på sig lite mer så är det lätt att dom knyts upp och trillar av. Därför har nu varje valp fått sitt stora halsband och det blir lättare att se vem som är vem:
Vips så kändes valparna mycket större!
Vilken lyx att få växa upp med en egen liten nanny och lektant, när valparna blir ännu större kommer nog valparna att älska livet med Doris.
De senaste dagarna har valparna fått börja provsmaka lite torrfoder som vi har blött upp med vatten. Det är samma foder som Cookie äter (valpfoder) så det är något som valparna har fått i sig med modersmjölken. Toppengott hälsade alla valpisarna, helst ville man äta hur mycket som helst men till att börja med blir det bara små smakbitar, mjölken är det som är deras huvudföda. smiley

Vi vet att det är 8 familjer som väntar och längtar efter sin lilla valp. För oss går tiden otroligt fort men vi vet att den säkert släpar sig fram för valparnas familjer.
Än så länge är det inte bestämt vilken valp som ska vart och det kommer ta sin tid innan vi har bestämt det. Vi vill se hur de utvecklas både i kropp och knopp för att på så sätt kunna matcha valp med rätt familj. Ni får helt enkelt hålla er till tåls, även om vi vet att det inte är lätt men också att försöka att inte få någon ”favorit” genom att kolla på bilderna för just den valpen kanske inte alls passar just den familjen. smiley
Här kommer en liten film från imorse:
//Sofia