Nu har alla valparna mer eller mindre öppnat ögonen!
Det är så bedårande att man knappast med ord kan beskriva det. Valparna har därför nu börjat sitta lite mer upp, ta sig fram på ett annat sätt än vad små nyfödda valpar gör och de har dessutom börjat leka lite med varandra när de är vakna (vilket inte är långa stunder, valpar sover massor!!!).
Det som dessutom har varit urgulligt är när Doris, 12 veckor gammal, hoppar in till valparna och börjar pyssla med dom. Hon går runt bland dom och slickar på dom. I nästa stund märks det att hon bara är 12 veckor för när dom börjar vakna till så tycker hon att dom ska leka med varandra. Hon är väldigt försiktig, trots att hon själv har valptänderna kvar men vi är med hela tiden och övervakar henne.
Cookie tycker att det är helt okej att Doris är inne bland hennes barn, hon bryr sig inte men som sagt så övervakar vi och håller ändå koll på vad Cookie tycker.
Puss, puss
Kan vi inte leka istället?
Vi önskar alla våra läsare en trevlig helg (ja, det är bara torsdag men det är ju valborgsmässoafton så det räknas ju sm fredag).smiley
//Sofia