Det har gått en hel vecka sedan Cookie bestämde sig för att börja valpa. Det har varit en väldigt enkel vecka för oss, helt klart över vår förväntan. Cookie är ändå en förstagångstik och det är inte alls säkert att de förstår och vet vad de ska göra. Första dygnet förstod hon ju inte alls varför man skulle slicka bajset (att få dom att kissa förstod hon på en gång) men redan något dygn senare så förstod hon det också och det är väldigt rent i lådan, vilket tyder på att hon tar hand om det också.
Sen så har ju faktiskt Cookie 10 bröst och det är 8 valpar, alltså finns det 2 extra bröst att äta från och vi behöver inte vara med och hjälpa valparna nästan någonting för alla hittar ett varsitt bröst när det är dags för mat. Alla valparna har gått upp jättebra i vikt och halva gänget är över 500 gram medan de andra 4 är nära 500-grams-gränsen.
Här kommer de första veckobilderna på våra små barn:
Herr Blå – 504 gram
Herr Ljusblå – 547 gramHerr Orange – 526 gramFröken Rosa – 523 gramFröken Grön – 478 gramFröken Lila – 470 gramHerr Gul – 495 gramFröken Röd – 476 gram
Hoppas ni får en fortsatt härlig lördag!
//Sofia