Imorgon är det 8 små troll i lådan som fyller 1 hel vecka, helt galet! Det är alltid vad galet fort tiden går när man har små valpar så det gäller att njuta av tiden de är hos oss.
På söndag har det gått 3 veckor sedan Cookie flyttade hem till oss och det känns också jättekonstigt. Tiden har bara rusat iväg och jag och mamma pratade om vart den tiden tog vägen?
För några som tiden nog går långsamt så är det dels för de blivande valpköparna men framför allt för Cookies familj som är utan hund i 10 veckor. Vi är evigt tacksamma över våra underbara foderfamiljer som gör allt det här möjligt för oss. Ni är guld värda och vi är så glada att vi får ha er guldklimp hos oss under dessa veckor de har sina små valpar.

Det var någon som skrev och undrade om temat för kullen är klar? Ja, det är klart och har varit det ett tag nu faktiskt. smiley
Vad temat är avslöjar vi först när valparna har blivit registrerade i Svenska kennelklubben men det är ett tema som knyter ihop temat för föregående kullen till viss del, så mycket kan jag avslöja.
Livet som valp går inte ut på särskilt mycket, man äter och myser med mamma men till stor del så sover man! Då är det skönt att ha syskon att mysa med.
Här är också en skön sovstil!
Ni kanske undrar hur en liten valps öra ser ut innan det har börjat öppna sig? Så här väl är det stängt.
Vi önskar alla våra läsare en härlig helg!

//Sofia