Ja frågar du Cookie så är inte den bästa platsen funnen ännu:
Hm…. Under uterummet? Där kanske valparna vill bo?
Eller här?
Eller bakom den här trappan?
Eller under den här? Doris undrar verkligen vad det är för lek som Cookie leker!!??!! Hon vill ju så gärna hjälpa till med det uppskattar inte Kakan.
Hmm.. Eller kanske vill de födas här?
Som ni ser så har Cookie börjat förbereda sig inför valpning och vi får helt enkelt se när valparna bestämmer sig för att titta ut. Vi parade ganska sent i höglöpet, vi trodde att vi var tidiga när vi åkte till Borka på söndagen, för 2 dagar efter att vi fick till parningen så var höglöpet förbi så förmodligen missades några löpdagar. Hur som helst så blev det valpar i alla fall men av den anledningen så vet vi ju inte riktigt när Cookie kan tänkas börja valpa.
Spännande är det hur som helst!
Vi har inte lyckats få någon film på magen när valparna sparkar än, det är lite svårt med en Cookie som tycker att det är varmt och flåsar (det är säkert även lite trångt i magen och då kan dom ju flåsa av den anledningen också) men lyckas vi innan valparna kommer så lyckas vi helt enkelt.smiley
Här tycker i alla fall vi att Cookie ska föda sina barn. Valplådan är framtagen, valpningspappret är utskrivet, valphalsband är framplockade och även vågen samt alla andra saker inför den kommande valpningen. Trots att det här är den 11e valpningen så måste man tänka till på vad det är vi behöver plocka fram.
Idag klippte vi också magen så att valparna ska kunna komma åt brösten och redan nu finns det mjölk i brösten, Cookie är med andra ord redo för att bli mamma.smiley

Nu är det verkligen spännande, vilka är det som gömmer sig där inne? Hur många är dom? Vad är det för kön och vad är det för färger? Trots att det bara är 9,5 vecka sedan vi gjorde det här senast så är spänningen olidlig! smiley
Fortsättning följer helt enkelt…..
//Sofia