Just nu går våra dagar runt, runt och runt. Vi går upp tidigt på morgonen, ungefär kl 06.00 börjar valparna skrika i sina rum (i morse fick vi faktiskt sova till 6.40!!!!).
Den här veckan i Peter i Indien med sitt jobb. Av den anledningen så sover jag (Sofia) hela den här veckan hemma hos mamma och valparna. Det är mycket att göra varje morgon och varje kväll och för att inte mamma ska behöva göra allt så får Micke vara själv hemma den här veckan (med sällskap av Nemi såklartsmiley).
Så hur ser en dag ut för oss?
Som sagt så går vi upp ungefär klockan 6 (vissa mornar blir det tidigare) då släpper en av oss ut de stora tjejerna, för att dom ska få kissa och bajsa, medan den andra släpper ut valparna från sitt rum. Då ska valparna få första målet med mat och såklart massor med gos (vi har ju varit ifrån varandra under hela natten så att gosa är viktigt). När valparna har ätit så måste dom kissa och bajsa så när allt det är färdigt så går man in i valprummet för att röja undan allt bajs, samt städning av hela rummet. Dvs: byta vettbäddar, slänga tidningar, rensa bland leksakerna och skura hela rummet för att sedan lägga nya rena tidningar på golvet och nya vettbäddar.

Sen börjar morgonens andra bestyr t ex äta frukost själv och under den tiden torka kiss och plocka bajs medan valparna röjer runt i huset (dom delar där de får vara).
När valparna börjar bli trötta får de komma in i sitt rum och efter det ger vi oss ut för promenad med de stora tjejerna.

Väl hemma så börjar vi om, släppa ut valpar i huset, städa bort bajs och torka kiss, byta vatten i skurhinkarna (vattenverket måste undra vad vi håller på med) och det går åt många flaskor av Ajax …..
Så här fint kan det se ut när valparna har röjt runt!smiley

Idag och igår var det så fint väder att valparna fick komma ut utomhus:
Efter en utevistelse så blir valparna jättetrötta och kan sova lääänge när de får komma in.
Helt plötsligt har hela dagen gått (vi lyckas även klämma in besök samt jobb mellan allt det här) och det är dags för tjejerna att få sin promenad på kvällen.
På kvällen röjer valparna runt och det stora ”kvällsrejset” infaller. Den är kullen är väldigt lätt, de är inte alls så galna som vissa andra har varit och inte heller alls lika bitiga. Vissa kullar så går det inte att sitta hos dom på kvällen när de börjar rejsa runt men det kan man faktiskt med dom här!!!!
Men när dom blir lite bitiga så är det bra att erbjuda morötter eller tuggben istället. smiley

När valparna börjar bli trötta så får de komma in i sitt rum för natten. Då börjar vårat arbete i att städa undan alla leksaker i huset och städa, städa, städa. En dag med valpar i huset gör att golven blir smutsiga (trotsa att vi torkar och byter vatten flera gånger).

Just nu sover valparna och jag hittade lite tid att skriva i bloggen.
Sista veckan är valparna vakna mycket mer och kräver mycket mer av oss och därför försvinner timmarna och dagarna i ett nafs (bloggen blir ju därför lidande).

Vi njuter av valparna så mycket vi bara kan för vi vet att nästa vecka så börjar våra barn lämna oss (även om vi vet att det är det som valparna behöver).
Idag lyckades jag ta den här bilden på hela gänget!!!
Från vänster:
Lyder, Wille, Dante, Doris, Ronja, Zimba, Mynta, Siri, Remy och Elvin!smiley
Utevistelsen från igår:
//Sofia