Så här dags om 1 vecka så har 10 valpar blivit 7. Det är en endaste ynka vecka kvar tills våra älskade barn ska börja bege sig ut på livets resa och som alltid så har det gått galet fort.
Det är verkligen blandade känslor för å ena sidan så ska det bli väldigt spännande att få börja leva livet med Doris på riktigt utan hennes syskon men å andra sidan så kommer vi sakna våra små bebisar. Dessa charmiga, underbara och helt fantastiska varelser som nu är så självklara. För bara 7 veckor och 1 dag sedan visste vi ju inte alls vilka små varelser som gömde sig i Mayas mage.

Alla våra valpar tar en liten bit av våra hjärtan under den tiden de bor hos oss. Det är jättekul att få träffa barnen senare i livet också men då har de ju börjat bli/är präglade på sin nya familj. Just nu är vi de viktigaste människorna i valparnas liv och i deras värld så tror ju dom att livet alltid ska vara så som det är nu.
Men valpar är otroligt anpassningsbara och finner sig snabbt till rätta i sina nya hem.

Vi kan än idag tänka tillbaka på våra andra ”barn”, som nu är stora killar och tjejer, och tänka på hur det var när dom var små hos oss.
Så som valparna är just nu, det är dom man saknar som mest som uppfödare, för det är dom barnen man känner utan och innan! (Det är svårt att förklara men hoppas ni förstår hur jag menarsmiley).
Även om vi om några veckor kommer att börja om med en ny kull så älskar vi ju dessa små krabater och nya valpar ersätter inte dom äldre, hjärtat, där kärleken för avkommorna finns, bara växer och blir större!
I våra hjärtan finns det just nu 86 ”barn” som vi älskar. Kärleken för sina avkommor känner inga gränser, alla får plats!smiley
Idag gick logistiken inte riktigt som vi hade velat så därför kommer veckobilderna så här sent på kvällensmiley:
Amazing Selma’s I’m Paul Newman – ”Zimba”
Amazing Selma’s I’m Frank Sinatra – ”Wille”
Amazing Selma’s I’m Judy Garland – ”Ronja”
Amazing Selma’s I’m Doris Day – ”Doris”
Amazing Selma’s I’m Rock Hudson – ”Elvin”
Amazing Selma’s I’m Marlon Brando – ”Remy”
Amazing Selma’s I’m Bette Davis – ”Siri”
Amazing Selma’s I’m Tony Curtis – ”Lyder”
Amazing Selma’s I’m James Dean – ”Dante”
Amazing Selma’s I’m Audrey Hepburn – ”Mynta”

//Sofia