Idag är det min, Mayas, födelsedag. Det är inte klokt att jag redan har hunnit vandra 7 år på den här jorden.
Under dessa 7 år har jag hunnit få 37 valpar efter mig. 10 av dessa fyller 7 veckor imorgon och eftersom jag har varit fullt upptagen med att ha haft valpar (mina 2-bentingar också) så har jag inte kunnat skicka mina 2-bentingar til Buttericks för att köpa nya saker till mitt 7-årskalas.
Därför fick det bli en typ av maskerad idag där vi plockade av det vi redan hade i lådan.
Så här såg jag ut, jag ville ha den rosa fluff kronan på mig.
Min dotter Nemi hade bestämt att hon ville vara indian.Syster Bella ville vara cowboysare.
Moster Selma tyckte att den här hatten klädde henne.
Mamma Alice fick inte välja själv utan det var 2-bentingarna som satte på henne den här hatten. De sa att hon fick ha den istället för en dumstrut.
Sofia hade tagit ut alla våra gottetallrikar och ställt på bordet ute i vardagsrummet för att kunna sätta på oss våra hattar. Trots att hon tydligt talade om för oss alla att vi ABSOLUT INTE fick ta något från tallrikarna så kunde inte morsan hålla sig….
Kvar på ena tallriken fanns den här lilla falukorvsbiten.
När Sofia upptäckte att Alice hade tjuvat så blev hon väldigt arg, det blev Helena också, man ska nämligen lyssna på sina 2-bentingar.
Av den anledningen så fick vi andra en varsin tallrik med massa gottis medan Alice fick sin tallrik med den lilla falukorvsbiten (så synd var det ju inte om henne för hon hade ju snott åt sig massor innan). Alice tyckte dock att det var väldigt synd om henne (men hon visste att hon hade gjort fel)…..
2-bentingarna sjöng ”Ja må hon leva” och sen skrek jag: klara, färdiga… ÄT!!!
Och åt, det gjorde vi. Klar först var morsan för hon hade ju bara 1 godbit på tallriken. Då blev hon så sur så hon slängde av sig dumhatten på bordet.smiley
När vi hade ätit upp var det dags för paketöppning.
Selma, som är professionell paketöppnare, propsade på att hon skulle öppna mitt paket. Som den snälla mor jag är så bestämde jag att jag tyckte att Doris skulle få vara med och öppna paketet. Hon har ju aldrig fyllt år.
Titta så duktig hon var och ser ni vilken fin gris jag fick!!!?!!! smiley
Jag har haft en toppen dag idag. På förmiddagen gick vi en låååång promenad i skogen och jag har fått spendera dagen med mina nära och kära!

//Maya