Idag är det ingen vanlig dag för idag är det A-kullens födelsedag, hurra, hurra, hurra!!!!
Idag för 7 år sedan, på påskaftonsmorgon, föddes det 7 underbara valpar.
Först ut av dom alla föddes en svart tik med vita tecken. Den tiken gick rakt in i våra hjärtan från första stund och det var en självklarhet att denna tös skulle bli vår Maya.
Det här blev startskottet på något helt nytt i våra liv och efter 8 veckor tillsammans med A-kullen var vi allt annat än avskräckta, vi var fast i att föda upp hundar.

Stort grattis önskar vi Maya, Vincent, Milton, Zumi, Akilles, Figo och Ditte på er 7-årsdag. Hoppas att ni alla har blivit ordentligt firade (lite senare ikväll kommer det komma ut om Mayas födelsedagskalas.).
Ett speciellt grattis till vår egna älskade Maya.
Att leva livet tillsammans med just dig är en ynnest. Du är den vänligaste av dom alla och din själ berör och har berört många under dina 7 år. Din blick går rakt igenom oss och du ser våra styrkor samt våra svagheter. Att just du kom in i våra liv är helt fantastiskt och vi är så tacksamma för allt vi hittills har fått uppleva tillsammans med dig.
Vi är också evigt tacksamma för alla de barn du har lämnat efter dig och speciellt tacksamma över att vi har fått Nemi och Doris.
Stort grattis på födelsedagen Maya, vi hoppas att vi får leva i många år till tillsammans med dig.
//Sofia