Igår hade vi besök av Johanna och Gustav (snart 8 månader). Vi lärde känna Johanna genom hundarna och att Borka har blivit pappa hos oss. Borka är ju den pappan till Cookies valpar i magen och hos honom bor även han och Bellas son Baron.
Tänk så många härliga människor vi har träffat tack vare hundarna, så lyckligt lottade vi är som har så fina människor runt oss!
Gustav är ju van med hundar men små valpar som har vassa tänder är han ju inte van vid. Både valparna och Gustav var jätteduktiga (man är ju lite orolig att någon ska hugga tag i hans huvud, näsa eller öron mm samt att ett litet barn ju inte har koll på att man ska klappa fint):
Remy och Gustav pratar med varandra (syns det att Gustav är förtjust i hundar?!smiley).
Det är skönt att ha mamma hos sig som kan se till att valparna inte blir allt för hårdhänta, hälsar Gustav! Kennelmamma Helena håller också koll på valpisarna.
Eftersom vi inte har några barn i släkten eller familjen så är det här första gången som någon av våra kullar umgås med så här små barn. Det är ändå häftigt att se att trots att de är så små så förstår de att den här lilla 2-bentingen är en liten människa!smiley
//Sofia