Vissa dagar är det skönt att komma ikapp med saker som man känner att man inte har hunnit med. Trots att det bara är 2 veckor sedan de stora tjejerna blev tvättade så var en tvätt välbehövlig. Ibland blir pälsen smutsigare fortare än andra gånger. smiley

Selma

Nemi

Något som är så himla kul är att Maya inte alls har blivit så sliten som man alltid befarar att en tik med valpar ska bli. Hon har ju ändå 10 stycken valpar som snart är 7 veckor gamla och pälsen är fortfarande väldigt fin och hon är inte alls så smal som man kan tro att hon kunde ha blivit. Hon har fina muskler på baken! smiley Där det syns att hon har haft valpar är ju på magen samt att pälsen under magen är kortare än vad den annars är med det är ju inte så konstigt eftersom vi har klippt den pälsen så att valparna ska komma åt för att kunna äta från brösten.
Alice
Bella

Nu doftar tjejerna så gott, lavendelschampo smiley.

//Sofia