Nu har mer än halva tiden gått. Om 4 veckor så har den sista valpen flyttat, helt galet!
Varje kull som vi tar ligger det mycket tid och tanke bakom. Lååång tid i förväg så bestäms det vilken hane som ska få bli pappa till vilken tilltänkt mamma. Maya frågade chans på Korak i höstas men vissa gånger är den planerade parningen och tilltänkta pappan tillfrågad år i förväg.
Därefter får man invänta löp och sedan parning. Maya och Korak fick träffas först på onsdagen men då ville inte Maya alls. På fredagen hann inte Korak mer än att titta in genom dörren förrän en parning var ett faktum, vi är vanligtvis vana med att behöva invänta höglöpet eftersom det är något vi inte kan bestämma över när det väl är dags. 2 dagar senare fick Maya och Korak träffas igen och sedan var det en låååång väntan tills vi fick dräktigheten bekräftad.

Att ha valparna hos sig är den lilla delen i en kull men det är fantastiskt underbart!
Här kommer 5-veckorsbilderna:
Herr Ljusblå – ”Zimba”
Herr BlåFröken Rosa – ”Ronja”Fröken Lila – ”Doris”Herr Grön – ”Elvin”Herr Brun – ”Remy”Fröken Röd – ”Siri”Herr OrangeHerr Gul – ”Dante”Fröken Svart
//Sofia