Just nu är det mycket som ska fixas för till helgen börjar de första valpbesöken. Nu är allt fikabröd bakat, idag blev Maya tvättad och förhoppningsvis hinner vi med att tvätta resten av tjejerna också. Det är bra att få det avklarat för när väl valpbesöken kommer igång så brukar allt bara rulla på och vi kommer inte att hinna med det.
Valparna mår bara bra. Det är en väldigt härlig och lugn kull. Dom är glada i livet och kan likaväl busa och upptäcka världen (läs deras rum) själva som att leka med ett syskon.
Så fort man sätter sig på golvet så kryper så gott som alla upp i knät för att gosa eller prata.
Dom är otroligt kontaktsökande och än så länge inte så bitiga heller. Huggtänderna har börjat komma igenom men det här är absolut ingen bitig kull (hoppas att det håller i sig) utan istället för att bita på våra fingrar så vill dom gärna snutta. Dom verkar tycka att det är mysigtsmiley. Mayas första kull var väldigt bitiga och massor med fart i, dom kunde inte gå utan sprang hela tiden.smiley Den andra kullen var (och är) väldigt bestämda, pratade massor men var inte lika ”springiga” som den första. Envisheten i andra kullen kom från deras pappa Figo för Maya är inte alls i närheten av så envis som Nemi är.
Den här kullen är väldigt nöjda och lugna så alla 3 kullarna är faktiskt väldigt olika, trots att det är samma mamma. smiley
Det ska bli så spännande att få följa dessa 10 små krabater och få se deras uppväxt.
Apportera är kul:
Just det… Igår hände en sak som vi inte uppdaterat bloggen om.. Kan ni se vad!??!:
Doris och Ronja fick sig ett riktigt möte med trimmern medan de andra än bara blev klippta i ansiktet och analen. Doris och Ronja fick sina första lejonklippningar. Man bara dööööör när man ser deras små klippta rumpor, hur sött som helst!smiley

Den här filmen skulle ha kommit ut i förrgår när den filmades med det har helt enkelt inte hunnits med. Igår hade vi fullt upp med lite olika saker men här kommer den, om än lite sent:
//Sofia