Vet ni vad det absolut bästa jag vet är (ja okej, en av de bästa sakerna)?!?!?
Jo, det ska jag tala om för er… Det är KALAS och att få fylla år. Det som är bra i min familj är att vi är så många som fyller år så det blir många kalas varje år. Det sämsta är att just jag bara fyller år 1 gång om året, vem kom på den uppfinningen? Vore det inte bättre att få ha kalas varje månad bara för mig?!?!?

Idag är det nämligen MIN dag, för idag fyller JAG år!!!!! Det är inte vilken födelsedag som helst heller för just idag fyller jag 10 år. 10 år har jag vandrat på denna jord och för 10 år sedan föddes jag och mina 5 bröder.
Jag har inte så bra koll på mina bröder. 1 är i himmelen, det vet jag, men om just du är en av dom som läser vår blogg och som har en av mina bröder eller har haft så hör jättegärna av dig. Det vore kul att få veta vad som hände med alla er andra! Min halvsyster Alice har koll på alla sina syskon utom 1 syster så det är ju jag lite avundsjuk på.
Så här såg jag ut när jag var ganska liten.

Nu ska jag berätta för er att när vi ska ha kalas och speciellt när jag fyller år så tycker jag att det är såååå spännande. Man nästan kissar på sig av upphetsning för det är som sagt det bästa jag vet!!
I januari skickade jag mina 2-bentingar till Buttericks med en inköpslista till min födelsedag…
När hela släkten var samlad runt bordet idag fick varje tjej en egen sak till mitt kalas:
Bella fick vara prinsessa
Alice fick vara halv-drottning
Maya fick också vara prinsessa
Nemi är så busig så hon fick vara narr.
Och jag då?!??!
Jag fick vara ers Kungliga Höghet, Selma!

När vi alla hade slagit oss ner till bords sa mina 2-bentingar:
”Våra kungliga högheter…. Ja och narren förstås….. Låt oss presentera er kungliga middag”:
När det kommer till vårat bordsskick så är det kanske inte det absolut finaste så jag sa: ”Klara… Färdiga…. ÄT!!!!”
När middagen var intagen så överlämnades det en födelsedagspresent till mig.
Det näst bästa jag vet är att öppna paket. Jag är nämligen professionell paketöppnare!
WOOOOOW, ropade jag. Precis en sån här leksak har jag ju önskat mig!!!!
Jag blev helt till mig och började leka och pipa med pipleksaken i leksaken på bordet.
Bella blev så glad efter kalaset så hon var tvungen att rulla sig på rygg:
Det här måste vara världens bästa födelsedag. Man skulle fylla 10 år varje dag!
Ett mer kungligt födelsedagskalas får man leta efter. Till och med Kungen måste vara djupt avundsjuk. Jag kanske ska bjuda in honom till nästa år?!smiley
//Selma