Tiden rusar fram och valparna blir mer och mer vakna för varje dag som går. De blir också mer och med busiga när de är vakna och tycker att det är hur kul som helst att busa med både oss och syskonen!
Det kanske inte är de mest vildaste lekarna de leker än men de är vilda lekar för att vara små 4-veckorsvalpar!
Än så länge så är inte matskicket det bästasmiley. ”Pax försten” är det som gäller och att ligga i maten och äta är kul!
Så fort man sätter sig ner på golvet så blir knät invaderat av alla valparna, alla vill mysa!smiley
Nu har alla familjerna fått veta vilken valp som är deras. Några av valparna har därför fått sina tilltalsnamn från sina familjer och vi väntar såklart med spänning vilka namn alla de andra kommer att få. Vi blir alltid lika glada över hur duktiga våra valpköpare är att på att hitta på så bra namn. Nu har vi också bestämt helt och hållet vilken valp som ska heta vad i stamtavlan. Nu i veckan så kommer vi skicka in registreringen och så fort namnen är registrerade hos SKK så kommer vi även att publicera dom. Vad tror ni att temat blir den här gången?! smiley
Herr Orange
Herr Brun
Fröken Röd – ”Siri”
Fröken Rosa – ”Ronja”
Herr Blå
Herr Gul – ”Dante”Fröken Svart
Herr Ljusblå ligger och myser på rygg i knätsmiley
Herr Grön – ”Elvin”
//Sofia