Det är intressant och märkligt med valpar och valpmammor, hur de bara rent instinktivt ökar upp mjölkproduktionen. Inatt tyckte både valparna och Maya att mjölken skulle ökas, igen. Typiskt nog fick jag (Sofia) den natten, igen…. Natten innan som Helena hade var Maya in 1 gång under natten för att ge mat medan nu inatt var det bra många fler gånger.
På morgonen hade fiskmåsarna förvandlats till tigerungar som hoppade runt, morrade och busade. Hur jobbigt det än är att få lite med sömn (även om det är ett kärt besvär) så glömmer man allt när valparna busar med varandra.
Tänk att få ha det så här på morgonen, vilken lyx!smiley

Idag åkte får ”kennelflicka” hem, eller flicka, vi får nog börja kalla henne för ”kenneltjejen” istället.
Idag visade valparna tydligt att dom villa gosa in sig i något så då fick dom två filtar som blev väldigt uppskattade:
Bilden är tagen lite senare för här valde dom att ligga i en klunga ihop men har man inte mamma Maya som man kan gosa med hela tiden (för en tik som har snart 4-veckorsvalpar är inte med sina valpar hela tiden) så är en filt ett bra substitut smiley.

//Sofia