Om en liten stund kommer vår kennel-flicka hit! Ni som har följt bloggen genom åren vet att min kusin Ebba (som i år faktiskt fyller 16 år) brukar komma hit när vi har valpar.
Det har blivit en tradition och sedan B-kullen så har hon kommit i och med nästan varje kull under några dagar.
Den här gången skickade jag ett sms och skrev att om hon vill så är hon ju såklart välkommen. Man vet ju inte, det kan ju faktiskt ha kommit upp andra intressen i huvudet än att komma hit och träffa små valpar men hon ville jättegärna komma hit och ska övernatta här tills imorgon! smiley
Vi försöker ju att uppdatera bloggen så ofta vi bara kan eftersom vi vet att det uppskattas. Valparna blir bara mer och mer sociala och uppmärksamma på oss. Nu vaknar det när vi kommer hem från promenaderna för att de hör att vi kommer hem!
Ett första försök till att stå-dia? Än är valparna för små för att nå upp så Maya får lägga sig ner!
Bella som återigen har gått upp några kilon efter att ha fått för korta promenader (samt att hon har råffat åt sig lite mer mat än nödvändigt) pussar upp kanske några molekyler av valpfoder från valparnas nösser (en nos, flera nösser, eller hur?!?!) så nu blir det till att banta smiley.
Fröken Rosa ”dödar” krokofanten
Äta på Helenas hand är också gott!
Eller på benet!
Eller på syskonen!
Vi försöker att få med alla valparna på något foto när vi lägger ut i bloggen men det är inte alltid så lätt, speciellt inte när de faktiskt är 10 stycken (det är då vi är glada för att det inte blev 14 styckensmiley).

Den här filmen skulle ha kommit ut för 2 dagar sedan…. Men så här kan det låta ibland! Är det verkligen valpar och inte fiskmåsar??!!??smiley

//Sofia