När man får valpar i huset så går kroppen in i en ”valpkoma”. Alla som har fått barn vet hur det är, det är då man får barnhjärna. Allt i huvudet blir i en enda stor röra och man glömmer bort saker, man glömmer bort vad man har sagt och man glömmer vad man ska göra.
Jag har själv inga barn än men den dagen jag väl får det så vet jag vad som väntar mig smiley!

Genom åren har vi lärt oss hur vi på bästa sätt ska ta oss igenom våra ”valphjärne-veckor”. Vi som familj gillar ordning och en strukturerad vardag och vi har väldigt svårt att tänka: ”ja, ja, det där löser sig”.
Därför har vi en whiteboard-tavla där vi skriver upp vår ”To do-listor”. Nu är dessutom nästan alla valpbesöken inbokade samt valpflyttarna.
Tiden rullar ju faktiskt på och imorgon blir valparna hela 3 veckor. Det betyder att vi bara har 5 veckor kvar tillsammans med dom.
Vi njuter av varje dag tillsammans men vi vet också att när vecka 8 kommer så törstar valparna efter egen tid och det är då dom behöver sina egna familjer som kan ge dom den uppmärksamheten vi inte kan göra när vi har 10 stycken.
Mat-baren är upptagen och första målet tillsammans i den är avklarat!
Nu har valparnas värld för första gången utökats. Vår andra valplåda som vi har, har fått komma upp så när valparna är vakna och vi är hemma så får de utforska en större del. Dessutom underlättar det för oss när vi vill sitta hos valparna samt fota dom, då är det lättare att ha lite mer yta.
Så fort man sätter sig ner hos valparna när dom är vakna så kommer alla fram och vill prata. Tänk vad mycket vi har att prata om trots att de är så unga!smiley
Imorgon är det dags för nya veckobilder och här kommer dessutom en film som filmades för en liten stund sen. Om ni undrar varför avslutet blir så tvärt så var det för att mitt minne på mobilen blev fulltsmiley:
//Sofia